Farmacie online Prime Pharma
Cum cumpar? | Contul meu | Info Livrari | Termeni si conditii | Contact

Comenzi telefonice farmacia PrimePharma
Informatii producatori
Digi O2
Digi O2
Catalog
Producatori
Bione MedicaleMiracolul Plantelor
EscentiOystershell Laboratories
Industex S.L3M
Contul meu
Informatii farmacie online
Mobilpay Doterra
Prima pagina » Farmaceutice » Aparatura » Aerosol » Digi Nebulizator Breeze Nebulizer

Digi Nebulizator Breeze Nebulizer [4309]

300 .00
Lei contine
TVA
Disponibilitate
Indisponibil
Email: vanzari@primepharma.ro
Modalitati plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD
Modalitati transport
POSTA ROMANA - 15 Lei
CURIER RAPID - 15 Lei in localitatile din Romania fara km suplimentari
Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 250 Lei
*transport gratuit valabil doar pana la 1kg
Vezi reducerile de pret valabile astazi, 11-12-2019

Prospect Digi Nebulizator Breeze Nebulizer

 

Indicatii:
- capac
- recipient medicamente
- sita nebulizator
- buton pornire/oprire;albastru:dispozitivul este pregatit ; galben schimbati bateriile;
- compartimentul bateriei
- masca adult
- masca copil
- capac
- piesa de legatura
- bateriile AAA X 4
- husa moale

Acest nebulizator este un nebulizator cu sita vibratoare pentru tratarea tractului respirator superior si inferior.
Nebulizarea si inhalarea de medicamente prescrise sau recomandate de catre medic pot preveni bolile tractului respirator, trata efectele secundare ale acestor tulburari si accelera vindecarea.
Pentru mai multe informatii cu privire la posibile aplicatii,adresati-va medicului sau farmacistului dumneavoastra.
Dispozitivul este potrivit pentru inhalare acasa sau in miscare.
Medicamentele trebuie inhalate la indicatia unui medic.
Inhalarea trebuie sa fie efectuata intr-o atmosfera calma si relaxata.
Inhalati lent si profund pentru a permite medicamentul sa ajunga la bronhiile mici adanc in plamani.
Expirati normal.

Protectie importriva scurgerilor
La umplerea recipientului cu medicamente,asigurati-va ca nu depasiti macajul maxim(8ml). Valoarea de umplere recomandata este cuprinsa intre 2 si 8 ml.In timpul utilizarii, puteti inclina dispozitivul la un unghi maxim de 45 de grade, in orice directie, fara a afecta functia de nebulizare sau succesul tratmentului. Cu toate acestea,pulverizarea are loc,numai daca substanta care trebuie pulverizata este in contact cu sita. In cazul in care nu este,pulverizarea se opreste automat. Daca se intampla acest lucru, va rugam sa incercati sa tineti aparatul in pozitie verticala cat este posibil.

Oprirea automata
Dispozitivul are o functie de oprire automata.Pentru a preveni deteriorarea ochiurilor sitei,aparatul se opreste automat atunci cand lichidul a fost aproape epuizat. Nu utilizati aparatul in cazul in care recipientul cu medicamente sau rezervorul de apa este gol. Aparatul se opreste automat in cazul in care substanta care trebuie pulveriate nu mai este in contact cu sita.

Mod de utilizare:

Inainte de a utiliza aparatul pentru prima data

    Inainte de prima utilizare, nebulizatorul si accesoriile trebuie sa fie curatat si dezinfectat.

Asamblarea
Scoateti dispozitivul din ambalaj

 •     in cazul in care nu este deja montat, fixati sita nebulizatorului pe gatul recipientului,si blocati gatul la loc rotindu-l in sens invers acelor de ceasornic pana cand electrozii de contact aurii sunt orientati in jos


Asezati recipientul cu sita montata ferm pe carcasa sau baza dispozitivului, pana cand auziti ca se fixeaza in pozitie pe stanga si dreapta.

Operatiunea de inlocuire a bateriei

 •     Intoarceti in jos dispozitivul si urmati semnul de pe capacul de jos pentru a "Deschide" capacul de jos.
 •     Indepartati capacul si sa indepartati bateriile vechi si inlocuiti-le cu patru baterii AAA noi.
 •     Aliniati cele trei  linii cu canelura pentru acoperire.


Urmati semnul de pe capacul de jos pentru a "Bloca" capacul de jos;atunci cand schimbati bateriile,asigurati-va ca recipientul pentru medicament este complet gol,in caz contrar exista riscul de scurgeri .
Pulverizarea devine mult mai putin eficace atunci cand bateriile sunt slabe,de aceea,atunci cand se aprinde LED-ul galben,inlocuiti toate cele 4 baterii.

Functionare
Pregatirea nebulizatorului
Din motive de igiena,este imperativ ca nebulizatorul si principalele accesorii sa fie curatate si dezinfectante dupa fiecare utilizare. In cazul in care terapia necesita ca diferite medicamente sa fie inhalate unul dupa altul, asigurati-va ca nebulizatorul este clatit dupa fiecare aplicare.
Scoateti capacul aparatului.

Umplerea nebulizatorului
Deschideti recipientul pentru medicament ridicand clapeta,si umpleti recipientul pentru medicament cu o solutie salina izotona sau medicament. Nu umpleti peste masura!Nivelul maxim recomandat de umplere este de 8ml.
Folositi medicamentele numai la recomandarea unui medic,si verificati durata de inhalare corespunzatoare si cantitatea pentru nevoile dumneavoastra.
In cazul in care doza recomandata de medicament este mai mica de 2 ml, umpleti aceasta cantitate pana la cel putin 4 ml,utilizand numai solutie salina izotona.
Medicamentele vascoase pot solicita, de asemenea, diluare. Urmati intotdeauna instructiunile medicului dumneavoastra.

Curatarea nebulizatorului
Se inchide recipientului pentru medicamente,iar apoi montati capacul.

Montarea accesoriilor principale

 •     cand accesoriile principale necesare(capac, masca adult sau masca copil) au fost atasate la aparat,puneti aparatul impreuna cu containerul pentru medicament asamblat;
 •     masca de adult si masca de copil trebuie sa fie montate cu ajutorul piesei de conectare;
 •     acum plasati dispozitivul de gura si strangeti buzele in jurul piesei bucale.Atunci cand se utilizeaza una dintre masti, puneti-l peste nas si gura;
 •     porniti dispozitivul apasand butonul de pornire/oprire;
 •     ceata dupa pulverizare care vine de la dispozitiv si LED-urile albastre luminoase arata ca dispozitivul functioneaza perfect;


Inhalarea corecta

Tehnica de respiratie
Tehnica de respiratie corecta trebuie sa garanteze ca particulele sunt distribuite cat de mult posibil in caile aeriene, si ca acestea pot intra in caile aeriene si plamani. Trebuie sa inhalati lent si profund,tineti-va respiratia scurt (5 pana la 10 secunde) si apoi expirati rapid.
Ca regula generala, trebuie sa utilizati nebulizatorul numai pentru tratarea tulburarilor respiratorii daca acest lucru a fost recomandat de catre medicul dumneavoastra. Medicul dumneavoastra va va recomanda medicamentul si aplicatia pentru terapia de inhalare. Anumite medicamente sunt disponibile numai pe baza de reteta.

Ar trebui sa tineti aparatul la fel pe vertical cat  mai mult posibil.Inclinarea foarte usoara  nu va afecta functia sa, deoarece recipientul este etans.Pentru a va asigura ca dispozitivul functioneaza integral, asigurati-va ca nu-l inclinati mai mult de 45 grade in orice directie si ca medicamentul este in contact cu sita in timpul utilizarii.

Atentie!In timpul utrilizarii, nu indepartati recipientul pentru medicament departe pentru  a evita contactul cu partile electronice.

Important! Uleiurile esentiale, medicamentele de tuse, solutiile destinate pentru gargara si picaturi pentru aplicare pe piele sau pentru utilizare in bai de aburi sunt cu totul nepotrivite pentru inhalare folosind un nebulizator.
Acestea sunt de multe ori extrem de vascoase si pot afecta functionarea corecta a dispozitivului si, prin urmare, pot afecta eficacitatea aplicarii sale pe  termen lung. In caz de hipersensibilitate a sistemului bronhic, medicamentele care contin uleiuri esentiale pot provoca uneori bronhospasme acute (o inasprire brusca-crampe a bronhiilor insotite de dispnee).
Dupa tratament, opriti aparatul folosind butonul de pornire/oprire si LED cu lumina albastra se stinge. Odata ce inhalantul a fost complet pulverizat, aparatul se opreste automat.
Din motive tehnice, o cantitate mica poate ramane in recipientul pentru medicamente, dar nu o folositi.

Curatare si dezinfectare
Respectati urmatoarele instructiuni de igiena pentru a evita orice riscuri pentru sanatate:
- nebulizatorul si principalele accesoriii sunt destinate pentru utilizari multiple; va rugam sa retineti ca cerintele de curatenie difera in functie de diferitele domenii de aplicare;
- nu curatati ochiurile sitei sau principelele accesorii cu peri sau similare,deoarece acest lucru poate provoca daune ireparabile, ceea ce inseamna ca rezultatul dorit al tratamentului nu mai este garantat;
- pentru cerinte suplimentare in ceea ce priveste pregatirile necesare de igiena(spalarea mainilor, manipularea de medicamente sau solutii de inhalare)in grupuri cu risc ridicat(exemplu, pacientii cu fibroza chistica), adresati-va medicului dumneavoastra.

Curatarea

 •     sita nebulizatorului si principalele accesorii utilizate, de exemplu, capacul masca, piesa de legatura, trebuie sa fie curatate cu jet de apa si uscate dupa fiecare utilizare. Odata ce toate componentele sunt complet uscate, adunati-le impreuna si puneti-le intr-un recipient uscat, sigilat.
 •     scoateti capacul si orice accesorii din nebulizator;
 •     adaugati 6 ml de apa curata in recipientul pentru medicamente si porniti dispozitivul pentru a elimina orice reziduuri de medicamente de pe sita mai intai;
 •     scoateti bateriile;
 •     scoateti piesele detasabile din dispozitiv, exemplu sita nebulizatorului sau recipientul pentru medicamente si capacul;
 •     nebulizatorul este reasamblat in ordinea inversa;


Mod de ambalare:
Dispozitiv  micut si  foarte usor de intrebuintat, cu inaltimea  de  aprox.  13 cm si diametrul  bazei de 5 cm.


Disclaimer
*rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala
Acest produs a fost adaugat la data de 03/23/2015.
Produse inrudite cu Digi Nebulizator Breeze Nebulizer [4309]
    Descriere produs   Pret   Stoc 
   Digi Nebulizator Breeze Nebulizer  Vizualizati acest produs 300,00Lei
 Joycare Aparat Aerosoli cu ultrasunete JC-114  Joycare Aparat Aerosoli cu ultrasunete JC-114 286,20Lei
 Aparat aerosoli Beurer IH40  Aparat aerosoli Beurer IH40 402,00Lei
 Aparat de Aerosoli Respiro 3A Health Care  Aparat de Aerosoli Respiro 3A Health Care 202,80Lei
 Aparat aerosoli cu piston Emed A1000 Baby  Aparat aerosoli cu piston Emed A1000 Baby 190,80Lei
 Aparat aerosoli cu piston Emed A1000  Aparat aerosoli cu piston Emed A1000 190,80Lei
 Aparat de aerosoli Speedy 3A Health Care  Aparat de aerosoli Speedy 3A Health Care 208,80Lei
 Aparat de aerosoli profesional Happyneb III - 3A Health Care  Aparat de aerosoli profesional Happyneb III - 3A Health Care 278,40Lei
 Aparat de aerosoli Atomizer 3A Health Care  Aparat de aerosoli Atomizer 3A Health Care 199,20Lei
 Aparat de aerosoli Funneb 3A Health Care  Aparat de aerosoli Funneb 3A Health Care 238,80Lei
 Aparat de aerosoli Piconeb 3A Health Care  Aparat de aerosoli Piconeb 3A Health Care 190,80Lei
 Lampa din Sare de Himalaya, Piramida  Lampa din Sare de Himalaya, Piramida 108,60Lei
 Aparat aerosoli cu ultrasunete Bodyform BM4200  Aparat aerosoli cu ultrasunete Bodyform BM4200 336,24Lei
 Aparat de aerosoli Aerolight Lanaform  Aparat de aerosoli Aerolight Lanaform 331,20Lei
 Aparat pentru tratarea alergiilor Allergolux Lanaform  Aparat pentru tratarea alergiilor Allergolux Lanaform 188,40Lei
 Aparat aerosoli cu piston Laica NE2009  Aparat aerosoli cu piston Laica NE2009 238,80Lei
 Aparat aerosoli cu piston Laica NE2003  Aparat aerosoli cu piston Laica NE2003 233,76Lei
 Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026  Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 284,40Lei
 Nebulizator HospyNeb pentru uz continuu  Nebulizator HospyNeb pentru uz continuu 1.674,00Lei
 Aparat aerosol pentru copii Moretti LTK 130  Aparat aerosol pentru copii Moretti LTK 130 258,00Lei
 Aparat aerosol portabil Moretti LTK 120  Aparat aerosol portabil Moretti LTK 120 258,00Lei
Afisez 1 pe 21 (of 26 produse) Arata toate produsele din aceesi categorie
Comentarii si Opinii
Scrie Comentarii
Cele mai bine vandute
Cos de cumparaturi
Cosul este gol
Noutati
EROSMAGNET – magneti pentru erectii puternice
EROSMAGNET – magneti pentru erectii puternice
129,90Lei
Spune unui prieten
Spune-i unui cunoscut despre acest produs.
Special